Betalen

Veilig betalen kan bij Duopro B.V. op de volgende manieren;

- IDEAL

- PayPal

- Mastercard, Visa

- Achterafbetalen met Billink(14 dagen)

- Bancontact

 

Betalen met iDEAL 

Gebruik je internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan kun je gebruik maken van iDEAL. iDEAL is de meest makkelijke manier om te betalen via internet.

Betalen met PayPal 

Je kunt ook met een PayPal-rekening betalen. PayPal is één van de grootste online betalingsproviders en functioneert als een soort bank tussen de koper en de webwinkelier. Winkelen op het internet wordt daarmee veiliger én makkelijker voor iedereen. Het enige dat je nodig hebt is een e-mailadres en wachtwoord.

Betalen met creditcard 

Ook met een creditcard van MasterCard, Visa, American Express, V PAY en Maestro kun je gemakkelijk betalen. De betaling verloopt veilig via een SSL-beveiligde server.

Achteraf betalen met Billink 

Billink voert voor Duopro B.V. het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je achteraf een digitale factuur van Billink per e-mail ontvangt om de bestelling af te rekenen.

Betaaltermijn

De betaaltermijn voor zakelijke klanten en particulieren is 14 dagen na factuurdatum. 

Voor wie is Achteraf betalen met Billink? 

Billink kan gebruikt worden door zowel particulieren als zakelijke klanten in Nederland en België. 

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert Billink een gegevenscontrole uit. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je de bestelling afrekenen met een andere betaalmethode.

Als je nog vragen hebt kun je altijd contact met Billink opnemen.

https://www.billink.nl/contact

 

Betalen met Bancontact

Tijdens het online shoppen kiest de klant bij betalen voor Bancontact en zijn eigen bank. Vervolgens wordt de klant doorgeleid naar een omgeving van zijn eigen bank en kan er betaald worden door op een vertrouwde wijze in te loggen met identifier of pincode en akkoord te gaan.